SSL-Herr

Succéforwarden förlänger med TTG

Team Thorengruppen presenterar två kontraktsförlängningar. Stefan Dellsand Lindberg resten av säsongen och succétillskottet Victor Nensén har skrivit på för två år.

Team Thorengruppen på tolfte plats i tabellen förlänger kontraktet med två spelare. Det är backen Stefan Dellsand Lindberg var korttidskontrakt går ut sista januari som nu förlänger kontraktet till resterande del av säsongen.

– Han har gjort det fantastiskt bra och är en kille som smälter in helt perfekt i laget. Det känns jättekul och viktigt att han blir kvar resten av säsongen, säger sportchefen Janne Lundquist.

– Det har varit kul att vara tillbaka i hetluften och varje match betyder verkligen mycket för oss. Det är då det är som roligast att spela. Jag har kommit in i laget bra och jag ser fram emot att fortsätta kämpa med killarna varje dag som är kvar för att klara kontraktet, säger Stefan Dellsand Lindberg själv. .
Team Thorengruppen förlänger även kontraktet med succéförvärvet Victor Nensén som skrivit på ett 2-årskontrakt med TTG. Victor, som började säsongen i Umeå City, plockades upp i TTG pga skadeproblematik och har verkligen tagit chansen med mål och poäng i stort sett varenda match han spelat.
– Det är lite som en saga där han tagit den långa vägen till SSL. Det visar att man inte behöver vara 19 och supertalang för att få chansen. Sedan har han verkligen tagit chansen och visat vad han går för. Han har själv spelat till sig det här kontraktet och är supervärd det, säger Lundquist.

– Det var kul att få chansen i SSL men jag tänkte kanske inte att det skulle bli så här. Jag har bara försökt göra min grej med mycket skott, och spelarna runt omkring mig har låtit mig göra det också. Det är ett skönt gäng och en bra förening så det känns väldigt kul att skriva på, säger Victor Nensén själva.

Nästa match för Team Thorengruppen i bottenstriden är på onsdag den 1:a februari i derbyt mot Dalen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar