Foto: Idrottsfoto
Mullsjö AIS

Mullsjöback på väg tillbaka

Mullsjöbacken Jesper Kivipaasi är på väg tillbaka från sin axelskada som gjort att han missat hela säsongen. Mot Linköping spelade Kivipaasi den första perioden. - Skönt att vara igång, säger Kivipaasi.

Mullsjö har kunnat utöka sin backuppställning de senaste två matcherna då Jesper Kivipaasi är på väg tillbaka från sin axelskada. I onsdagens segermatch mot Linköping spelade Kivipaasi den första perioden.

— Till en början var det inte planerat att jag skulle spela. Men igår på träningen var det fem byten först och sedan var ”Henkes” (Henrik Olofsson, back) son magsjuk så då fick jag hoppa in och spela en hel period. Skönt att vara igång, säger Kivipaasi till Jönköpings-Posten.

Kivipaasi som opererade sin axel i höstas är nu på väg tillbaka på allvar i Mullsjö men inte riktigt i full form.

— Det är svårt att säga. Konditionsmässigt och fysiskt är jag det. Men handlar om mycket annat, vi har ett nytt spelsätt som jag måste komma in i och lite teknik ska sitta bättre. Axeln har läkt jättebra och rehaben har gått perfekt.

Att stå vid sidan av planen har varit tufft.

— Det är jättejobbigt. Men jag försöker pusha på grabbarna så mycket jag kan och förhoppningsvis blir det fler perioder framöver.

Mullsjö möter redan på lördag AIK i Solnahallen med möjlighet till mer spelstil för Kivipaasi som kan bli viktig för Mullsjö i slutet av säsongen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar