Foto: Per Wiklund
IK Sirius IBK

Siriusspelare uttagen i landslaget

Den 8-10 september spelas Finnkampen och förbundskapten Mikael Hill har utökat sin trupp med Siriusspelare Calle Bredberg-Kostov.

Förbundskapten Mikael Hill tog ut 27 spelare till Finnkampen den 8-10 september när Sverige ska möta Finland först i Finland den 8:e och i Falun den 10:e. En trupp som nu har utökats med Siriusspelaren Calle Bredberg-Kostov

– Mikael Hill ringde till jobbet igår vid lunchtid och berättade. Jag har nog knappt förstått det än, men det är klart att det är fantastiskt kul att få chansen, kommenterar Bredberg-Kostov till Sirius hemsida.

LÄS OCKSÅ: Hela herrtuppen till Finnkampen

En stor trupp ska matchas så att fem spelare byts ut från fredagen till söndagens match. I nuläget är det tänkt att Bredberg-Kostov ska spela fredagsmatchen i Helsingfors.

– Calle har, i mina ögon, varit Sirius ledande back i flera år och det ska bli spännande att se vad han kan bidra med på den internationella scenen. Hans spetskompetens i spelet med boll, både som passningsspelare och avslutare, gör honom väldigt intressant, säger förbundskapten Mikael Hill.

Bredberg-Kostov ersätter Rasmus Sundstedt som lämnat återbud.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar