Foto: Skärmbild/Per Wiklund
Höllvikens IBF

Hyllningen till ”JW” – Ett eget landslagsbingo

Johannes Wilhelmsson gjorde landslagsdebut. Då fixade lagkamraten i Höllviken Pontus Karlson ett eget landslagsbingo för att hylla "JW".

Höllvikens Johannes Wilhemsson gjorde landslagsdebut i Sveriges segermatch mot Schweiz under Euro Floorball Tour. För att hylla ”JW” satte lagkamraten  i Höllviken Pontus Karlson ihop ett landslagsbingo.

– Jag har sett något liknande tidigare och letade upp det för att skapa ett eget till JW. Jag gillar ju att hylla JW och rikta uppmärksamhet mot honom. Jag tycker han förtjänar det och att det är på tiden han får chansen i landslaget. Det vill jag uppmärksamma och Höllviken har väl aldrig varit sådär jättekända. Så jag passade på att sprida lite och framförallt sprida JW, säger Karlson.

Landslagsbingot går ut på att man sätter ihop en bricka med saker som JW skulle göra i samband med matchen. Till exempel att slå en Lasermacka, Se loj ut på uppvärmningen och Kyssa Landslagsemblemet.

– Jag tror inte det var något som fick Bingo. Det var en kompis som bara hade kvar att kyssa landslagsemblemet.

Pontus Karlson själv fick in följande bingobrickor:
Vara snyggast på plan
Se loj ut på värmningen
Äta banan i pausen
Ej sjunga under nationalsången 
Lobba hem till försvarare

skarmavbild-2017-04-27-kl-16-03-00

Ingen Bingo för Pontus Karlson som summerade Wilhelmssons landslagsdebut:

– Tycker att han har betydligt mer i sig. Hela den femman kom inte till riktigt. Sen vad gäller just JW så har han ju inte hållit i klubba och känt på boll på ett bra tag. Naturligt att han är lite ringrostig och han har betydligt mer i sig.

Fortsätter JWs Landslagsbingo under hela EFT?

– Jajemen. Det blir ny bricka för varje match och till nästa kan det bli några fler rutor att välja på också, avslutar Karlson.

 

Här kan du göra din egen bingobricka: 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar