Foto: Per Wiklund
Endre IF

”Skönt att avsluta med vinst”

Pixbo Wallenstam segrade efter förlängning mot Endre och tvåmålskytt blev Josefin Wålinder. - Skönt att avsluta året med en vinst, säger Wålinder till ibnytt.se

Andraplacerade Pixbo Wallenstam vann en jämn match på Gotland borta mot Endre med 3-4 efter förlängning. Matchens första och sista mål gjordes av Josefin Wålinder vars sistamål gjorde med bara 27 sekunder kvar av förlängningen.

– Det var jätteskönt att sätta den sista. Vi går ju på uppehåll till januari så skönt att avsluta året med en vinst, säger Wålinder.

Hur ser du på matchen i sin helhet? 
– Jag tycker att vi är slappa i början och inte går in 100% i närkamperna. Vi är inte riktigt där och sätter inte försvaret som vi brukar. Det blir 50/50 dueller och vi vinner inga andrabollar. Vi sa att vi skulle höja nivån efter den första perioden, ut och ha roligt och hitta glädjen.

Ni ligger tvåa nu när serien vänder. Är det enligt plan? 
– Ja vi ligger där vi ska. Vi har sagt i laget att vi ska komma topp 2 och där ligger vi ju nu. Sen är det långt till serien är över men jag tycker att vi spelar bra. Vi hade många nya i början vilket gjorde att vi fick jobba en del för att få in alla i spelet. Men nu tycker jag att alla har kommit in i det bra och vet hur allt funkar. Vi har en del kvar men det mycket bättre än i början av säsongen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar