Pixbo Wallenstam IBK

Eliasson: ”Hade jag varit så jävla dålig hade jag lagt pipan på hyllan.”

Pixbo Wallenstam utslagna ur slutspelet. Detta efter att IKSU avgjort i förlängning. Efter matchen var Pixbos tränare rejält frustrerad på domarna. -Det är så jäkla surt, de var katastrof och hade jag varit så jävla dålig hade jag lagt pipan på hyllan, säger Jonas Eliasson, tränare Pixbo Wallenstam.

IKSU avgörande i förlängning blev omdiskuterat. Det efter att IKSU tilldelats ett frislag som IKSU satte igång direkt och Julia Nordin avgjorde matchen. Ett domarmisstag enligt Pixbos tränare Jonas Eliasson som sågar domarna.

– De här domarna borde vara hemma och mjölka kor istället för de är jävla bönder. Det är så jäkla surt, de var katastrof och hade jag varit så jävla dålig hade jag lagt pipan på hyllan. De har noll känsla och de avgör den här matchserien. Jag hade lyft på hatten om IKSU avgjort på en egen prestation men nu hade de ingenting i sudden. Men det är bara att gratulera IKSU till segern och finalplatsen, säger Eliasson till Innebandymagazinet.se.

Om situationen som du kan se i spelaren ovan som avgör matchen har Eliasson en annan uppfattning än domarna.

– Från min sida så håller min lagkapten båda händerna på klubban och hur hon då kan bli avblåst för fasthållning är en gåta. Sedan rullar bollen iväg och en normal domare hade blåst en gång till och lagt bollen på rätt ställe innan spelet får sättas igång, säger Eliasson.

Redaktionen ibnytt.se

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar