Foto: Samuel Slättman, 24kalmar.se
FBC Kalmarsund DAM

Kalmarsund utökar ledarstaben

Noll segrar och två poäng för FBC Kalmarsund efter 12 omgångar i SSL. Nu utökar klubben ledarstaben med förra årets huvudtränare Niklas Nilsson.

Första säsongen någonsin i SSL har varit tuff för FBC Kalmarsund. Bara två poäng på de inledande matcherna och senast mot en annan nykomling, Tyresö Trollbäcken blev det förlust med 7-2. Laget leds av Christoffer Suominen som huvudtränare som nu får förstärkning i båset av förra säsongens huvudtränare Niklas Nilsson.

– Vi känner att vi har saknat ytterligare en ledare och vill fylla ut med en som kompletterar resterande. Niklas känner de flesta av tjejerna och oss väl så vi vet vad vi får och det känns bra, säger Jessica Fivestedt som är sportchef för FBC Kalmarsund till 24kalmar.se

Med 14 matcher kvar är det för Kalmarsund viktigt att laget nu börjar plocka poäng om de ska hålla sig kvar i SSL. För tillfället är det 9 poäng upp till lagen som är ovanför strecket.

– Det är 14 matcher kvar och vi har inte gett upp, jag tror stenhårt på tjejerna men det är dags att alla stäppar upp några snäpp, säger Jessica Fivelstedt.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar