Allsvenskan

Nytt tränarpar vill ta Järfälla tillbaka till Allsvenskan

Järfälla IBK som kom sist i Allsvenskan Norra har gjort klart med två tränare som ska ta tillbaka laget upp i Allsvenskan.

Järfälla IBK som åker ur Allsvenskan Norra med 10 inspelade poäng har presenterat ett nytt tränarpar. Joel Weiss blir huvudtränare och Daniel Schmidt blir spelande assisterande som grunden i en ny ledarstab.

– Det känns jäkligt roligt men vi vill samtidigt poängtera att vi inte är här som två mysgubbar som kommer gå runt i korridorerna och prata om att det var bättre förr. Vi kommer, med klubben i ryggen att blicka framåt och köra vårt eget race, säger tränarparet till Järfällas hemsida.

Målsättningen är trots det klara uttåget ur Allsvenskan klart.

– Järfälla har varit oerhört tydliga med att det är uppflyttning som gäller och vi är beredda att kavla upp ärmarna och göra allt vi kan för att uppfylla det. Det är klart att det finns massvis med jobb att göra men låt oss få chansen att bevisa att dem flesta har fel.

De första steget är att forma en ny trupp.

– Just nu pågår ett intensivt arbete med att rekrytera spelare av rätt kvalité och karaktär för att gå upp till allsvenskan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar