Foto: Idrottsfoto
Tyresö Trollbäcken Dam

Bruno Lundberg fortsätter i Tyresö Trollbäcken

Välmeriterade tränaren Bruno Lundberg fortsätter i Tyresö Trollbäcken även efter degradering från SSL. - Jag vill fortsätta det jobb som vi har påbörjat i TT dam, säger Lundberg.

Tyresö Trollbäcken IBK som åkte ur SSL har kommit överens om en kontraktsförlängning med coach Bruno Lundberg. Avtalet gäller för säsongen 2017-2018.

– Trots degraderingen från SSL så är både föreningens styrelse och spelarna i laget mycket nöjda med Brunos insats och vi är glada att han vill fortsätta sin tränarverksamhet hos oss. Träning och förberedelser inför nästa säsong är redan i full gång, kommenterar Tyresö Trollbäcken och lyfter fram sin målsättning:

– Klubbens målsättning är att snarast försöka ta sig tillbaka till SSL.

Bruno Lundberg som är en välmeriterad tränare och även assisterande tränare i Norska landslaget kommenterar själv förlängningen av kontraktet.

– Trots att det känns smickrande att få förfrågningar från andra klubbar så har jag känt att jag vill fortsätta det jobb som vi har påbörjat i TT dam. Det gick inte som vi ville förra säsongen men det har varit otroligt roligt och lärorikt att jobba tillsammans med tjejerna och organisationen runt laget.

– Jag är glad föreningen uppskattar det vi har gjort och vill fortsätta satsningen. Det kommer att bli en tuff säsong, speciellt då flera av tjejerna har visat upp sig på bästa sätt i SSL och blivit hett villebråd. Jag ser fram emot en ny säsong med det hårda jobbet, glädjen och passionen till det vi älskar att göra.. att spela innebandy!

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar