Foto: Idrottsfoto
Allsvenskan

Johansson vänder tillbaka till Wibax

Emil Johansson lämnade Wibax Patriot Piteå inför säsongen för att SSL-spel med Höllviken. Nu vänder Emil tillbaka och förstärker serieledarna. - Det känns jätteinspirerande att komma hem och göra en satsning med laget, säger Emil.

Serielederna i Allsvenskan Norra Wibax Patriot IBK Piteå får en välkommen förstärkning av truppen då Emil Johansson väljer att komma hem.

”Vi kan med stor glädje meddela att Emil Johansson återvänder till Wibax Patriots efter en höst med SSL-klubben Höllviken. Emil sätter på sig Wibaxtröjan igen och är spelklar i december”, skriver klubben på sin hemsida.

Emil lämnade Wibax inför den här säsongen och har varit med på samtliga matcher och gjort 1 assist. Förra säsongen i Wibax gjorde han 10 mål och 14 assist.

– Det blev klart i tisdags. Jag åkte till Höllviken i hopp om att det skulle bli succé men rollen har mest varit som back i tredjelinan som inte spelar så mycket. Ju längre tiden gick ju desto längre ner i gropen kom jag och då kom fram till att det inte var rätt läge att spela med det här laget. Men det känns bra, jag känner inte att jag misslyckats och det är inga konstigheter, säger Emil till ibnytt.se

Med start i december väntar spel med Wibax.

– Det känns jätteinspirerande att komma hem och göra en satsning med laget. Det verkar vara en skön känsla hemma i Piteå och det är inte omöjligt att vi lyckas ta oss upp den här säsongen. Jag har följt laget så gott jag kan och det känns skönt att komma in i ett topplag. 1 poäng i SSL är i underkant och jag hoppas jag kan hitta tillbaka till samma som förra säsongen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar