Arkivfoto Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Salemspelare på dubbellicens till Växjö

Publiken i Fortnox Arena fick i matchen Växjö mot Warberg bekanta sig med ett ny spelare i hemmalaget då Jesper Lindström nu har dubbellicens med Växjö från sitt ordinarie lag Salem i Allsvenskan Norra.

Det var klart redan innan matchen mellan Växjö och Warberg att hemmapubliken skulle få se en ny spelare i sitt lag. Med en dubbellicens från Allsvenska Norra lagen Salem kommer Jesper Lindström få chansen att prova på SSL-spel i Växjö och matchen mot Warberg blev alltså den första.

– Vi är väldigt glada att Salems IF ställer sig så positiva till detta samarbete och hoppas det kan ge vinster för alla parter. Vi får chansen att testa en spelare som vi haft ögonen på under en längre tid, Jesper får chansen att känna på Växjö Vipers i SSL och Salem får troligen en spelare med ytterligare motivation och nya idéer, kommenterar Växjö på sin hemsida.

Lindström som har 7 U19-landskamper på meritlistan har den här säsongen gjort 32 poäng för Salem i Allvenskan Norra och beskrivs som en snabb högerskytt.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar